Here I go!

Jag fick ju ett jobberbjudande häromveckan men kände efter några dagar.. njäääe.. jag vill nog inte just det där! Hur som helst! Jag har ikväll fixat lite med mitt konto på platsbanken, kikat lite efter ett jobb, hittade ett jobb, ringde arbetsgivaren & tadaa.. jag ska på arbetsintervju på onsdag! Snabbt & enkelt! Ja vi får se vad detta leder till! Det vore absolut jätteskoj att få komma ut nu, jag menar, 4 år hemma får mig att vilja slita av mig håret & klösa på väggarna!! Meeoow! Haha.. så illa är det inte! Det är värre! Haha! Ens.. Lalala! Wish me luck!

Jag fick en märklig kommentar efter föregående inlägg från anonym om vi skulle flytta igen med en chockface! Haha! Nej, vi ska inte flytta igen! Trivs jättebra där vi bor idag. Efter att jag läste om inlägget jag skrev förstod jag att inte alla vet att Nikon är ett kameramärke som tillverkar kamerahus. No offence.. men.. trodde det var uppenbart efter länkningen :P


Kommentarer
Mathilda

^^ haha, fan vad folk är smarta.

2011-01-17 @ 21:13:52
URL: http://enannandelavstockholm.se
lindsey

Ah, jag har endast testa att framkalla hos fuji online och jag har blivit jättenöjd med bilderna :P beställt förstoringar och allt :) Har också beställt 100 foton för endast fraktavgiften där ett par gånger och de blir jättebra!



Vad är det för jobb du ska på intervju för då?

2011-01-17 @ 21:51:54
URL: http://liindseey.blogg.se/
Cissi

Lycka till på intervjun! Så roligt för dig om du får jobbet! :D

2011-01-17 @ 22:01:05
URL: http://cisseli.se
Dagarna

Typiskt att det var från en anonym också

2011-01-18 @ 11:48:13
URL: http://dagarna.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0