Söndagstänk..

Jag & Alica tittar på My Little Pony, underbart.. lite nostalgi i det hela :) Känns som om hon blivit lite hooked! Så kul! Vi är fortfarande hos barnens mormor & morfar! Väntar på älsklingen som ska komma & hämta oss :) .. Har skissat lite på en tatuering jag ska ha! Är till nästan 100% säker på att jag vill ha den, det svåraste är var den ska sitta! HAR DU EN TATUERING? VAD FÖR NÅGOT & VAR SITTER DEN ISÅFALL?




Kommentarer
Emelinda

Aha :) Men vad sägs annars om Behandlingsassistent/pedagog? Det pluggar ju jag nu och den utbildningen är 2år. Finns säkert liknande på folkhögskolor eller universitet i andra delar av landet. Du har inte funderat på nån distansutbildning annars då?



Jao, jag har tre tattoos. En katt på ankeln (egyptiska kattgudinnan Bastet), en skyddsängel på axeln (tillägnad min bror) och en skorpion på skuldran (mitt stjärntecken).



Kram

2011-01-23 @ 21:27:54
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
lindsey

Kul med tatueringar! Vad är det för motiv du funderar på? :) Jag har tre tatueringar, två stjärnor på sidan av kroppen eller hur man ska förklara, och ett litet kinatecken på nedre sidan av magen som jag gjorde när jag var 16 som kanske inte är jättesnyggt, haha! Stjärnorna sprack upp under graviditeten också så de är inte heller så snygga nuförtiden XD

Har iaf beställt tid för ny tatuering för ett tag sen så den 9 februari ska jag tatuera in Ellies namn på skuldran :)

2011-01-23 @ 22:38:45
URL: http://liindseey.blogg.se/
Jasas

Hejj! Kom in hit av en slump nu precis men eftersom du tar upp en utav mina absoluta favoritämnen så måste jag bara svara direkt! :) Hanna heter jag förresten!



Jag har 4 stycken, tribals allihopa med en röd tråd "genom". En på ryggen mellan skulderbladen, en som börjar på ovansidan av vänstra foten och som slingrar upp till sidan av knät, en på högra vaden med ett M (som står för Mio, vår son) och en på vänstra undersidan av handleden! :)

2011-01-23 @ 23:36:31
URL: http://jasas.se
Mia

Vilken superfin bild!

Själv har jag ett gång tatueringar, skräckfilmsmotiv. :)

2011-01-24 @ 04:22:33
URL: http://blogg.miawiborg.se
Hanna

Yej vad du börjat blogga o fota mkt nu :D Så himla apsnygga kort. På ALLT. Haha...där fick du en bytta smör..;) Nejdå är allvarlig.

Tack för designberömmet...dock är de bajsigt att de är mörkare i den högra delen av bakgrunden. Donnow why. :/

Kram.

2011-01-24 @ 11:23:05
URL: http://fightingfish.blogg.se/
Josefine

Fin bild på dig gumman!

Ja jag har en tatuering på ryggen, mellan skuldrorna. En sjöhäst som jag tecknat själv. Har funderingar på en lilja eller lotusblomma och lite annat krafs på armen mend et tycks aldrig bli av. :P

2011-01-24 @ 15:04:51
URL: http://daggdroppe.se
Emelinda

Behandlingspedagog vet jag finns utbildning för på flera folkhögskolor iaf. Kolla folkhogskola.nu, kyguiden.se, studentum.se och distansutbildningar.se. Långt ifrån alla utbildningar finns med på studera. Det definieras som assistent på vissa utbildningar, pedagog på andra och säkert på annat sätt också trots att det är likvärdig kompetens man får efter examen.

2011-01-24 @ 16:51:14
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Emma F

Vilken fin bild på dig:)

Jag har 2 st, en tribal på anklen med ett inbyggt hjärta rätt ful, gjorde den när jag va 18... och på handleden på undersidan där står det Mormor 1940-1999.. om Jag någon gång ska göra någon till så ska det stå något och vara rätt liten som den på handleden.. kram

2011-01-24 @ 19:40:08
Emelie

Svar: Ursäkta för mitt sega svar men såg inte förrän nu att du kommenterat! Men ja klart du får härmas! ;)



Jag menade Tamronobjektivet 17-50 :) 50/1.8 har jag redan men känner att det inte blir några bra bilder inomhus. Alltså det känns för zoomat liksom. Jag har t.ex skitsvårt för att hålla i kameran och ta kort på mig själv, haha!



Det var en del cola det! Man får hålla sig till att dricka det på helgen istället ;)



Hur du får smileys till bloggen hittar du här http://paka.blogg.se/teknik/2009/march/smileys-till-bloggen-instruktion.html :)

2011-01-25 @ 13:34:59
URL: http://eack.blogg.se/
Camilla

Jag har ett indiskt Aum tecken på ankeln.

Den är fylld med rosa färg och har svarta kanter.

Tror jag har bild i bloggen nånstans.



Måste dock fylla i den snart för det rosa har blivit lite dassigt.

2011-02-07 @ 20:23:54
URL: http://www.pinklady.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0