April..

Helgen har precis börjat men ändå längtar jag något fruktansvärt på att den ska vara över, fast ändå inte. Har en jobbig vecka framför mig känner jag, speciellt på måndag. Har väntat på detta så länge nu, får se hur detta slutar, hoppas på det mest positiva iallafall! Men ack så nervös jag är! Får nästan andnöd! April alltså, har massor inbokat hela månaden.. lite jobbigt men samtidigt spännande!

Dags att slå en pling till alla nära&kära, snart är det ju dags för att fira en liten tvååring här hemma, sinnessjukt att hon fyller TVÅ! Var det inte igår jag bloggade om den graviditeten? Herregud! Ska försöka få till en superkalasig födelsedag åt henne! I år är det egen sandlåda & massa sandlådeleksaker som gäller! Ska bli lagom kul att bära grus sen bara, NOT! Min lilla tjej som är tokig i både Lilla Sjöjungfrun (filmen) & dockor kommer även få en söt Arieldocka av oss (barbiemodell). Hade en liknande när jag var liten ;) .. Tjejstuff is the shit!

Idag ville Ophelia vara med på bild!
Kommentarer
Mia

Sötfis!

2011-04-02 @ 02:29:45
URL: http://blogg.miawiborg.se
Cissi

Vad händer till veckan?

Vilka underbara bilder! :D

2011-04-02 @ 11:59:29
URL: http://cisseli.se
Josefine

Sötistjejen. Åh jag hade med en Ariel när jag var lite. Älskade den! Synd att den inte finns kvar.

2011-04-02 @ 14:44:18
URL: http://daggdroppe.se
Alexandra - Mamma till Ängla & Kelian

Vad är det som händer i veckan ? ( Nyfiken som alltid haha ) oavsett så hoppas jag det går bra :)Tiden går fort med dom små , dom blir stora alldeles för snabbt men det är ju roligare & roligare hela tiden :D

2011-04-03 @ 18:08:50
URL: http://onttonen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0