Funderingar..

Jag funderar på att åka till djuraffären imorgon för att kika om Shiyas & Javas två systrar fortfarande är kvar! Har gått & tänkt så himla mycket på dom! Både Shiya & Java är så himla tama & vill till mig hela tiden! De blir helt lyriska när jag närmar mig buren & vill att jag ska öppna & gosa med dom! Har aldrig haft så mysiga råttor innan & jag skulle kunna sätta min högra hand på att de kommer från en privat uppfödare. Tyvärr visste inte kundbiträdet det när jag frågade men jag märkte själv att detta inte var vilka råttor som helst när jag bekantade mig med dem i djuraffären, underbaringarna! Funderar med andra ord på att köpa dom med, är rädd för att de ska hamna på något ont ställe då de börjar bli stora :(

En bild på Shiya & en nybadad Bite!




Kommentarer
Emelie

Åhh vad fina de är! Älskar dumboråttor. Saknar att ha råttor, men vet att jag inte klarar av att ta hand om några/tappar intresset fort.

:(

2011-02-22 @ 01:24:29
URL: http://eack.blogg.se/
Emma

Men gu så söta! :)

2011-02-22 @ 17:08:21
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Catti

Så himla söta!

2011-02-22 @ 17:33:01
URL: http://catti.se
Hanna

Vad härligt med uppföddarråttor. Minns mina två första..de va så galet sociala. De hoppade upp på mig när ja gick förbi dem om de satt på nån bänk. haha. Knasiga djur. :) Om Linnea blir smådjurstokig så ska jag tvinga henne att köpa råttor ;)

2011-02-22 @ 21:52:46
URL: http://fightingfish.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0