Shoppat till flickorna..

Igår var pluttan hos dagmamman hela dagen, dagmamman kunde inte i fredags (spelar ingen roll eftersom Alica ändå var sjuk), hur som helst, vi får utnyttja timmar vi "missat" andra dagar! Det blir fler heldagar framöver då dagmamman inte kan varannan fredag.

Under tiden var vi en sväng inom mamma & betalade räkningar då vårt internet inte fungerade, sen var vi även på banken & fixade några grejer sen var vi även på ikea, hm & lindex.. you smell shopping!! Just nu minns jag inte allt vi köpte, men det var några smågrejer på ikea, någon pläd, någon skål & så.. skulle även köpa lampan vi ska ha ovanför matbordet i vardagsrummet men SÅKLART velade vi denna gången också! Hoppas vi bestämt oss vilken lampa vi ska ha tredje gången vi åker dit.. haha! I de andra butikerna blev det nya kläder till kidsen, följande nedan inhandlades till Ophelia! Tyckte det var dags att börja handla lite lila plagg också, allt annat går ju i rosa i stort sett! ;)



Kommentarer
Josefine

Fina kläder. :) Verkar funka bra hos dagmamman? :)



Sv: Jag har bloggat på blogg.se sedan mitten av december. Tröttnade på alla tillägg som krånglade och inte funkade ihop.



RUL är nästa vecka på tisdag. Jag tror att det är en pojke. :P

2011-01-26 @ 17:41:17
URL: http://daggdroppe.se
Tufsan

Sv: Tihi :P Ja hundjäkeln är ju ganska gammal nu..eller..hon kan ju ha halva livet kvar också. Men hon börjar bli lite ringrostig. Sötfluffet. Linnea fyller 4 1 feb :) Fina kläder du hade handlat...åå dendär maskroslampan..ja velar också..ALLA verkar ju ha den men den är verkligen fin!! Vill ha en stor i vardagsrummet!

Hoppas allt är bra med dej o töserna/Hanna

2011-01-26 @ 19:13:39
URL: http://fightingfish.blogg.se/
Mathilda

Älskar elefanterna men tycker att tyget är så 'hårt'.. det blir kanske bättre efter tvätt?

2011-01-27 @ 18:24:32
URL: http://enannandelavstockholm.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0