Snart står hon som representant för FN..

Ikväll blir det tacos! Mums! Just nu mår jag bra, febernedsättande+smärtstillande+pencillin gör underverk! Sen är jag oerhört tacksam för en heldag helt ensam, så himla skönt, även om jag älskar att umgås med älsklingen & barnen så är det skönt att vara själv ibland också, speciellt när man är sjuk & kroppen verkligen behöver VILA! Så medan underbaringarna är hos farmor & farfar har jag myst i soffan med katterna, sovit en stund, pulat lite webdesign & tittat på film :) .. Jobbigt att vara sjuk & jag tycker jag är det jämt! Seriöst! Typ hela tiden är det något!

Någonting som slog mig precis är att Alica fyller 2 år om drygt 1 månad! Herregud! Herregud! Herregud! Förstår inte att min lilla bebis snart blir hela 2 år gammal! Tiden går verkligen jättefort! Och man ser ju på henne att hon börjar bli en stor tjej på riktigt! Munnen går ju hela tiden & hon lär sig nya ord varje dag, säger meningar efter meningar.. ja man kan alltså prata med henne på riktigt nu! Slutar aldrig imponera mig.. sitter på golvet & leker & rätt ut från ingenstans sjunger hon "Lilla snigel akta dig.." helt perfekt! Är jätte hjälpsam här hemma, hjälper till att duka, städa, ta hand om lillasyser & djuren.. Underbara unge! Är så himla stolt över henne! Hon är så himla duktig & säger ifrån när hon vill gå på toaletten också, men har inte riktigt vågat låta henne gå utan blöja helt men tänkte börja så smått imorgon :) Min smarta lilla unge.. Apropå smart.. jag blir nästan rädd för henne, hon kan min Iphone helt utantill!

Alica april förra året..

Kommentarer
Mia Olsen - ätstörd {anorexia nervosa}

ungarna brås ju på sin mamma brukar man väll säga.tänkte när du sa att hon var smart! ;)

2011-03-05 @ 19:41:38
URL: http://marslammet.blogg.se/
Nadja

Tänk så fort tiden går.. kan någon bromsa? Inte..nähe =(

2011-03-05 @ 20:59:46
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Catti

Eller hur haha. Jag och Anders pratade om det i veckan när Alfon satt i soffan och bläddrade mellan alla bilder i min iPhone. Själv var vi ca 12 år när vi fick en telefon och där satt vår tvååring med en iPhone som om han föddes med den i handen hahaa. Dom lär sig så himla fort!

2011-03-06 @ 07:37:34
URL: http://www.catti.se
Zabine - Wildasmamma ♥

Gud vilken söt unge =) Jätte härliga bilder =)

2011-03-06 @ 07:57:48
URL: http://wildasmami.blogg.se/
Lotta

Tänk att våra småpluttar snart blir 2 år. Vart tog tiden vägen? Precis som med Elin har er tjej också utvecklats enormt, alla på sitt sätt. Man kan inte sluta att bli förvånad när de gör nya framsteg varje dag.Kram på er.

Lotta

2011-03-06 @ 08:33:47
URL: http://lottashemsida.net
lindsey

så stor hon blivit! sötnos :)

2011-03-06 @ 20:53:06
URL: http://liindseey.blogg.se/
lindsey

Oj läste dåligt över bilderna :) Trodde det var ophelia :P Får skylla på att jag är trött efter en hektisk dag :P

2011-03-06 @ 20:54:48
URL: http://liindseey.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0