När jag blir stor..

Plötsligt slår det mig när jag står där på BVC att jag inte fått prata med någon på riktigt, eller snarare ut! Jag behöver prata ut! Prata om sånt som jag har låst inombords. Alla känslor som måste rinna ut ur mig snart innan.. ? Man behöver ju det efter att man mist ett barn! Därför har jag äntligen bett om detta! Det tog mig 3 ½ år, sjukt va? Då kände jag att jag inte ville/behövde.. ångrar det idag för det sitter djupt & jag har burit detta så länge nu! Jag känner mig lite duktig faktiskt som tar tag i grejer nu! På onsdag ska jag både skriva in mig på Arbetsförmedlingen & gå på ett inbokat möte med syon här i stan & prata ev studier framöver, herregud! Haha! Fick lusten att bli något liksom ;)

Mycket på gång just nu, bl.a komma-i-form-viktminsknings-tjofräääset! Lång väg tillbaka men målet ska jag nå, så det så! Känns så jävla surt bara att mina nya jeans jag köpte häromveckan är för stora nu! SUCK! Jeans är så jävla dyrt, varför??!

PS! Råttorna bor kvar! Vi har köpt nya burar bara & burit upp den gamla på vinden :PMina flickor, från vänster.. Java, Lilith & Shiya!


Kommentarer
Emelinda

Du är en kämpe som tar tag i allt! Superduktigt! Önskar dig all lycka med viktnedgång, jobb & studier!

2011-03-13 @ 11:14:53
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Josefine

Bra att du tar tag i det nu gumman. Ibland behövs det mycket tid för att komma till skott. Kramar

2011-03-13 @ 12:31:55
URL: http://daggdroppe.se
Em

ååh jag vill bara gosa med dem!Det är bra att du tar tag i saker :)

2011-03-14 @ 00:33:28
URL: http://eack.blogg.se/
Alexandra - Mamma till Ängla & Kelian

Gick inte att kommentera i inlägget om kissarna för min del så jag skriver här .

Vet folk som sätter koppel på katterna så dom har lite lina att springa på så dom håller sig i trädgården, kanske kan vara något ?

2011-03-14 @ 17:35:29
URL: http://onttonen.blogg.se/
Catti

Vad duktig du ääär :) hejja hejja! Jag vet inte VAD jag ska bli när jag blir stor. Kan man inte bara få vara mamma och vara hemma? ;)

2011-03-19 @ 07:26:44
URL: http://catti.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0