Hur hade ni gjort?

Jag har två underbara katter här hemma som älskar vara ute! Jag känner mig inte så bekväm längre med att låta de vara ute pga grannarna. De senaste veckorna har katterna knappt fått vara ute, max 2 timmar sammanlagt, häromkvällen när Caspian var ute en stund med älsklingen gick en av grannarna förbi men såg bara vår katt.. Tanten blängde på honom & sa massa dumma saker till honom, kändes kanske inte så roligt. Har i efterhand läst om katter som blivit misshandlade här i området varav en av dem dog efter sparkar i buken. Här finns många katter i området. Vad kan man göra? Santos är ändå van vid att vara inne & bryr sig inte om att han får gå ut eller inte, Caspian däremot, han försöker klösa sig ut genom fönstret & är världens suraste katt som inte får gå ut i friska luften. Det känns svårt att näta uteplatsen, katter är rätt smidiga. En tanke som slog mig nu är att man kanske kunde näta allt, inklusive ett "tak"? Ge mig gärna annat tips!



Kommentarer
Hanna

Näta näta!!! Har vår balkong helt innätad med hjälp av rådjursnät och reglar ända upp till taket. Som en stor kraftig ram. Kankse du redan vet men tänkte förtydliga hur bra de är om man nätar in ordentligt så man inte behöver nojja för att de ska smita. Gör en planskiss köp hem virke (reglar) och rådjursnät o panga upp nått med tak! :)

2011-03-14 @ 14:03:40
URL: http://fightingfish.blogg.se/
Lotta - ohlovely.se

Men fy, då hade jag inte vågat ha katterna ute. :( Vad det finns hemska människor..



Tycker ni ska testa att näta in med tak och allt. Det kommer säkert uppskattas av katterna om det inte är så att ni vill gå ut med dem i koppel?



Kram kram

2011-03-14 @ 15:25:04
URL: http://ohlovely.se
Josefine

Usch jobbig sits! Jag hade nog nätat in på ett eller annat vis. Det är guld värt! Sök på innätning av balkong/altan eller liknande på google så får du upp en massa tips.

2011-03-14 @ 16:39:04
URL: http://daggdroppe.se
Lotta

Jag hade nog försökt att näta in trädgården så katten kan få komma ut. Det är inte så roligt för er att släppa ut honom heller i ett område där de inte har varit så snälla mot katter. då går ni och är oroliga för katten varje gång den är ute.



Kram Lotta

2011-03-14 @ 17:49:24
URL: http://lottashemsida.net
Emelie

Usch, hemska människor... Jag våga inte släppa Mirre i Svalöv så jag gick ju med henne i koppel. Och när jag kom hem på helgerna så fick hon ju vara ute hos mamma och pappa. Där de bor så var det toppen (skogen)

Men näta in tycker jag låter bra, man får ju lägga lite tid på det så det blir bra, men det är det värt :) Kisarna lär ÄLSKA det ;)

Kram

2011-03-15 @ 20:41:17
URL: http://emelieochpyssel.blogspot.com
Babbi - Bloggdesign & Foto

Din blogg ser helt fuckad ut :(

2011-03-18 @ 00:00:48
URL: http://babbi.se
Catti

Åh vad jobbigt när dom är vana att vara ute. :S vilka jävla grannar!

2011-03-19 @ 07:29:45
URL: http://catti.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0