Teneriffaresan närmar sig..

Man är riktigt OFF om man går in på blocket.se & det tar minst 30 sekunder innan man fattar att man är på helt fel sida! Hallå! Jag skulle alltså in på blogg.se ;) .. Har iof andra saker på tankarna också, älsklingen är på akuten med Alica, hon ska observeras i några timmar & kolla blodsockret så hon inte får sockerfall :( , för övrigt mår hon bra! Vill inte gå in på vad som hänt här i bloggen.

Om fyra dagar åker älsklingen till Teneriffa, han vann alltså en resa via jobbet & ska bl.a på en sån här event (jobbet) där! Lyx! Själv tycker jag att det inte är en så bra tajming just nu med ungarna & allt, annars hade jag också följt med, men men, det går nog bra, vill ju ändå att han ska få åka på den här lyxiga all inclusive resan! Kommer få hjälp med ungarna av både syster & farmor vilket känns bra, har ju fullt upp med bara Ophelia liksom :) .. Skulle själv vilja åka till Teneriffa.. Till hösten kanske?

Fick förresten äntligen upp tavlorna ovanför soffan häromdagen..Kommentarer
Josefine

Åh. Vill med åka till Teneriffa. Eller utomlands öht. :P

2011-02-06 @ 16:27:06
URL: http://daggdroppe.se
Karolina

sv; Ja den var ju hur fin som helst! Att en hund vill vara så trogen är otroligt :)

2011-02-06 @ 16:39:05
URL: http://hapiface.blogg.se/
Nadja

Haha ja då är man lite off. Men förstår att de blir lite tufft när han åker iväg men tur att du/ni har familj som hjälper till.

2011-02-06 @ 17:14:12
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Catti

Åh mysbild! Men usch vad är det med A? :( Kram, tänker på er!

2011-02-06 @ 19:30:51
URL: http://www.catti.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0