Hemlagat alltid bäst!

Efter tre veckor hemma har pluttan äntligen varit hos dagmamman idag! Äntligen för hennes del för hon stormtrivs & älskar alla ungar där & sin dagmamma såklart :) Alltså jag vill egentligen inte byta men det är en sån himla omväg att gå dit, hon är ju bara 15 timmars barn 4 ggr i veckan & tar man den dumma långa vägen när man går så tar det typ 40 minuter att gå (enkel väg), inte roligt med en liten bebis & i alla väder minsann. Det tar 2 minuter med bilen men det går inte att gå den vägen om man inte är sugen på att bli ihjälkörd :P :/ Vi har förskolor typ 2 minuters gångväg från vår bostad så det känns mer lockande. Blah.. får se hur det blir.. Anledningen är att älsklingen kommer ha nya arbetstider, annars är det han som lämnat henne med bilen.

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Var iväg & köpte en vaxduk som vi hängt upp bakom burarna, gjort fint i burarna, köpt duploklossar till pluttisen, gjort trolldeg & pulat ihop massa roliga figurer som vi torkat i ugnen (målning imorgon), bakat negerbollar, tvättat, städat.. typ.. Gjorde supersmarriga pizzor idag också förresten! Första pizzan pluttan åt med god aptit (hon brukar inte gilla pizza) .. då vet vi att pizza med bl.a fetaost & svarta oliver går hem hela vägen.. hehe.. släng dig i väggen cappriciosa!!





Kommentarer
Lotta

Det är inte lätt att ta ett beslut att ändra barnomsorg för ens barn. Dagmamma är mysigare och ett mycket lugnare tempo. Men en förskola i närheten av där ni bor kan betyda att hon får många nya kompisar i närheten av när ni bor och som kanske med tiden blir klasskompisar.



Jag hade mycket ångest när jag bytade förskola för Anton. Från en liten förskola med med 18 barn i åldern 1-5 år till en förskola med en avdelning med 21 barn var av 16 är pojkar. Mycket tuffare klimat men han har fått många nya kompisar som han leker med på fritiden och även en del barn är blivande skolkompisar.



Hur ni än gör som kommer det att gå bra för ej tjej.



Kram Lotta

2011-02-24 @ 22:32:30
URL: http://lottashemsida.net


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0